Garantie & Klachten

GARANTIE
Ik doe mijn best op alle producten in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Ik geef garantie op producten onder voorwaarde dat er binnen één dag na ontvangst direct een e-mail naar hallo@rigtsje.nl wordt verstuurd met duidelijke uitleg over het probleem en foto’s van het verzendpakket en desbetreffende product. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zal ik kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Ik geef geen garantie op gebruikte producten!

KLACHTEN
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet gaat zoals gepland. Ik raad je aan om klachten bij mij kenbaar te maken door te mailen naar hallo@rigtsje.nl.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het OFR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

Winkelwagen
Scroll naar boven