Levertijd & Verzendkosten

LEVERTIJD
Zodra je je bestelling hebt geplaatst en de betaling is afgerond ontvang ik jouw order op de mail. Ik ga zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag. Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt echter niet altijd, het kan voorkomen dat bepaalde producten niet voorradig zijn (dit staat dan ook vermeld op de productpagina), waardoor de levertijd langer duurt. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering loopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de levering de eerstvolgende dag tussen 09:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan het moment van levering niet garanderen. Je hoeft in principe niet thuis te zijn om je pakketje te ontvangen. Wanneer je niet aanwezig bent ontvang je van de postbezorger een ‘niet thuis code’ of wordt het bij je buren bezorgd.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten bedragen € 4,95. Dit in inclusief verpakkingsmateriaal. Je krijgt tenslotte een mooie cadeau op je deurmat als je bij mij een bestelling plaatst. Bij bestellingen boven de €45,00 betaal je geen verzendkosten –> LET OP! Hierbij moet je zelf de gratis verzending aanvinken. 

Winkelwagen
Scroll naar boven