Hey, wat leuk om je hier te zien!

Misschien volg je mij al een tijdje op social media of ben je juist net met mij in aanraking gekomen. Ongetwijfeld ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je benieuwd bent naar wie ik ben. Ik wil je graag wat meer over mezelf vertellen, maar allereerst wil ik met je delen waarom ik Rigtsje.nl ben gestart:

Ik heb lange tijd met het idee gelopen om een blog/webshop te starten. Maar er zijn lange tijd stemmetjes in mijn hoofd en in mijn omgeving geweest, die mij hebben tegengehouden: ah dat is niks voor jou, ben je op zoek naar aandacht of je moet wel heel interessant zijn om succesvol te worden…

Maar om eerlijk te zijn, het is helemaal niet mijn doel om succesvol te worden. Ik doe dit omdat ik het leuk vind, omdat het mij de mogelijkheid geeft om dingen van me af te schrijven, om mijn passie voor copywriting in te zetten, om mezelf te ontwikkelen op verschillende gebieden, en om (ik hoop) jou te inspireren met mijn persoonlijke (levens-)ervaringen.

Het is mijn persoonlijke levensmissie om mezelf te blijven ontwikkelen en de beste versie van mezelf te worden. Hiermee hoop ik jou te inspireren hetzelfde te doen. Dit lukt alleen als ik mij niet laat tegenhouden door wat de stemmetjes in mijn hoofd, en in mijn omgeving zeggen.

‘Dont let anyone dull your sparkle!’

Over Rigtsje.nl

ME IN A FEW WORDS

Mijn volledige naam is: Rigtsje Metsje van der Wal
Ik ben in 1993 geboren, in Leeuwarden
In 2014 startte ik mijn eerste bedrijf: Studio Y-nique
Ik ben in 2020 afgestudeerd voor de Bachelor of Communicatie

MORE ABOUT ME

Ik ben opgegroeid in het Friese Sumarreheide & later Burgum: een echt dorpsmeisje dus. Toch heb ik mij nooit helemaal thuis gevoeld in de dorpse omgeving. Ik heb altijd het gevoel gehad anders dan anderen te zijn. Ik struggle al jaren, bewust en onbewust, met onzekerheid, het hebben van een laag zelfbeeld en het vinden van mijn ware ik. Mijn overgewicht, migraine en (kleine) aangeboren hartafwijking, hebben hier ook veel invloed op gehad. Dit heeft mij de afgelopen jaren gevormd tot wie ik ben, en niet altijd in positieve zin. Ik heb een sterke eigen persoonlijkheid, maar heb mij onbewust toch deels gevormd naar de persoon die anderen willen dat ik ben. Ik wilde geaccepteerd worden door mijn omgeving, want dat zou mij gelukkig maken. Maar niks is minder waar. Je wordt pas gelukkig als je de beste versie van jezelf bent, en dat lukt alleen als je op zoek gaat naar je eigen Ware IK en doet wat jij leuk vindt.

Begin 2022 is bij mij een Burn-out geconstateerd. Ondanks dat dit erg heftig is, zie ik dit als een nieuw begin. Ik kan mezelf, met deze kennis, op de juiste manier ontwikkelen. De inzichten die ik tot nu toe heb gekregen geven mij kracht en energie.
Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek en geven mij rust. Geloof het of niet, maar het is zo ontzettend bevrijdend om inzicht in jezelf te krijgen. Het heeft mij onder andere laten inzien waarom ik ben zoals ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Mijn zoektocht is echter nog lang niet klaar. Ik ben ook nog steeds niet tevreden met mezelf, maar elke dag word ik een stukje meer RIGTSJE. Ik geloof in een wereld waarin iedereen in zijn/haar kracht staat en uitbloeit tot de beste, unieke versie van zichzelf.

A FEW FUN FACTS

Na het serieuze en zware verhaal hierboven, is het wel even tijd voor wat luchtigs. Hier een paar ‘fun facts over mij:
Kiara is mijn dogbaby.
Ik heb een grote fascinatie voor culturen, en vooral de Japanse cultuur wekt mijn interesse (niet alleen de sushi, haha). Ik hoop dit unieke lands ooit nog eens zelf te bezoeken.
Op mijn 18e verjaardag heb ik mijn eerste tattoo laten zetten: muzieknootjes achter mijn oor. Muziek heeft mij regelmatig de kracht gegeven om door te gaan. Music is Healing!

WHAT TO EXPECT

Ik deel in mijn blogs persoonlijke verhalen en informatie over onderwerpen die ik interessant vind: beauty & fashion, food, (mental)health, lifestyle, mindset, reizen en business. Onder het kopje favorieten deel ik mijn favoriete producten en diensten op het gebied van selfcare, productiviteit, boeken, gadgets, films & series, apps & overige software. In mijn shop, shop je een aantal van mijn favoriete producten.

Ik werk vanuit passie, dus verwacht geen vaste structuur. Ik schrijf en plaats wanneer ik er zin in heb.

Nu je wat meer over mij en mijn blog/webshop weet, wens ik je veel leesplezier! Heel erg bedankt voor het lezen en het achterlaten van alle lieve comments, dankzij jou kan ik doen wat ik wil doen…

‘I hope to inspire others to do the things that inspire them!’

CHECK MIJN NIEUWSTE BLOG ARTIKELEN

Winkelwagen
Scroll naar boven