Retourneren

Heb je je bestelling ontvangen, maar is het product toch niet helemaal wat je er van verwachtte? Dat is heel jammer, maar je mag het product aan mij retour zenden of ruilen. Je hebt het recht om je bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Mocht je iets terug willen sturen, breng mij dan alvorens je het product retour stuurt op de hoogte via de mail. Zo weet ik dat er iets retour komt. Je hebt nadat je je retourzending bij mij hebt gemeld 14 dagen om het product retour te sturen. Let er wel op dat je het product goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Houd er wel rekening mee dat de retourkosten voor jouw zijn.

Zodra ik jouw retourzending ontvangen heb zal ik het order bedrag inclusief de verzendkosten (indien betaald) binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien het product toch gebruikt blijkt te zijn, ben ik genoodzaakt om waardevermindering in rekening te brengen.

Nog even in het kort alles stappen voor jouw op een rijtje:

1. Stuur een e-mail naar hallo@rigtsje.nl om aan te geven welk(e) product(en) je retour wilt zenden. Let op! Stuur je pakketje nog niet op.
2. Wacht op een mailtje van mij met daarbij een retournummer.
3. Stuur het pakket vervolgens goed verpakt aan mij retour.
4. Zodra ik jouw retourzending ontvangen heb, stort ik binnen 14 dagen (telt vanaf het moment van aanmelding) op jouw rekening terug.

Heb je nog vragen over het retour zenden van jouw bestelling? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven