Vitaily, gezondheid in een zakje

Vitaily Box | Rigtsje.nl

Wist je dat de meeste mensen rondlopen met belangrijke tekorten? Dit is een logisch gevolg van de moderne leefstijl. Suppletie van is een essentiële aanvulling op het moderne leven en een zinvolle investering in de vitaliteit, zowel vandaag als in de toekomst. Vitaily heeft een vernieuwd concept ontwikkeld wat gezond en gemak combineert. In deze blog laat ik je kennis maken met de voordelen van Vitaily, gezondheid in een zakje!

Wat is Vitaily?

Vitaily is een dagelijkse aanvulling op de gezonde levensstijl. Meerdere krachtige en hoogwaardige voedingsstoffen zijn verwerkt in 4 supplementen, verpakt in 1 zakje, die je dagelijks tot je neemt. Het kost je slechts 4 slokken water en 6 seconden per dag om alle essentiële voedingsstoffen tot je te nemen. Kortom: een gemakkelijke, snelle en zinvolle investering in jouw vitaliteit!

Vitaily is geschikt voor alle volwassenen vanaf 18 jaar en ook een zeer zinvolle aanvulling op een vegan lifestyle.

Let op! Het is geen wondermiddel, en geen vervanging, maar een mooie aanvulling op gezond eten, bewegen en slapen.

Waarom heb je supplementen nodig?

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om alle stoffen die je nodig hebt uit eten te halen. Een belangrijke reden hiervoor is dat mensen vinden dat ze veel te veel moeten eten om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Het gebruik van supplementen is een mooie toevoegingen aan een gezonde levensstijl.

Heb jij ook tekorten? Doe hier de simpele ‘vitamine- en mineralentekort test en krijg helder of je mogelijk een of meerdere tekorten hebt. Kruis de symptomen aan die je afgelopen 3 maanden aanwezig zijn geweest. Sommige symptomen staan er meerdere keren in. Kruis ze dan telkens aan als ze op jou van toepassing zijn.

Nergens last van? Het motto van Vitaily is: is je lijf je lief, leef dan preventief!

Wat zit er in Vitaily?

Vitaily bevat 8 vitaminen en mineralen die verwerkt zijn in 4 pillen. De stoffen hebben een positief effect op verschillende systemen van het lichaam.

DHA en EPA zijn Omega-3 vetzuren die goed zijn voor het hart en het triglyceride niveau in het bloed. Ze dragen ook bij aan het gezichtsvermogen en de hersenfunctie. 

Je vindt Omega-3 vetzuren normaliter in vis, noten, plantaardige oliën, groene bladgroenten en koolsoorten. 

Vitaily bevat de belangrijke Omega-3 vetzuren EPA en DHA, uit (vegan) algenolie.

Vitamine A draagt bij aan de afweer, je gezichtsvermogen, de huid en slijmvliezen. 

Je vindt vitamine AA normaliter in dierlijke producten zoals vlees en vleeswaren, zuilverproducten, vis en ei(dooier). 

Vitaily bevat twee softgels met daarin 300 microgram Vitamine A.

Vitamine B12 speelt een grote rol bij de vorming van rode bloedcellen, de werking van het zenuwsteldel, de weersand en de energieproductie.

Je vindt vitamine B12 normaliter in dierlijke producten zoals melk, melkproducten, vlees en vleeswaren, vis en eieren.

Vitaily bevat 2,8 microgram vitamine B12 in twee werkzame vormen: Methylcobalamine en Adenosylcobalamine

Vitamine D is goed voor calciumopname in je darmen en botten. Het ondersteunt ook je afweer en spieren. Vitamine D krijgen we uit de zon, maar door onze huidige moderne leefstijl is de opname uit de zon te laag . Daarom is het raadzaam om dit aan te vullen met supplementen. 

Je vindt vitamine D3 normaliter uit vette vis, halvarine, margarine, bak- en braadproducten, vlees en eieren.

Vitaily bevat 75 microgram plantaardige Vitamine D.

Vitamine K is een combinatie van vitamine K1 en K2. Je vindt vitamine K1 vooral in bladgroenten. Vitamine K2 vind je in gefermenteerde en dierlijke producten, en dan vooral de vettige delen. Vitamine K is goed voor de bloedstolling.

Je vindt vitamine K2 normaliter in voedingsmiddelen van dierlijke oorspring zoals (orgaan)vlees, eigeel, boter, yoghurt.

Vitaily bevat twee softgeld met daarin 90 micogram Vitamine K2.

Magnesium is een belangrijk mineraal voor je lichaam. Het ondersteund onder andere de zenuwen, spieren en botten. 

Je vindt magnesium vooral in groene bladgroenten, noten, pitten, zaden, peulvruchten, vlees, vis, cacao, volkoren- en melkproducten.

Vitaily bevat 300 miligram Magnesium met het Aminozuur Glycerine: met 50% magnesiumcitraat en 50% magnesiumbisglycinaat.

Jodium is van belang voor de werking van de schildklier. Je vind jodium in eten dat uit de zee komt zoals schaaldieren, vis en zeewier/algen. 

Een belangrijke bron van jodium is brood, maar ook zuivel, eieren en vis. 

Vitaily bevat twee tabletten met 100 mcg jodium, als kaliumjodide, de standaard vorm van jodium in supplementen.

Selenium is net als jodium belangrijk voor een goed werkende schildklier. Daarnaast is het ook een antioxidant en helpt het je afweer, haar en nagels.

Je vindt selenium normaliter in vis, vlees, volkoren graanproducten, zuivelproducten en bepaalde soorten noten (paranoten). 

Vitaily Vegan bevat 60 mcg Selenomethionine, Selenium met het Aminozuur Methionine. Dit is de standaardvorm voor supplementen die ook in de natuur voorkomt.

Zink is belangrijk voor het immuunsysteem, maar ook voor het behoud van sterke botten, haar en huid. Zink draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Omdat het lichaam geen specifieke Zink voorraad heeft, is het belangrijk dat je dagelijks Zink in je voedingspatroon voegt. 

Zink komt in kleine hoeveelheden voor in voeding zoals vlees, kaas, graanproducten, noten, schaal- en schelpdieren.

Vitaily Vegan bevat, als aanvulling op de voeding, 9 milligram Zink als Zinkmethionine. Dit is de standaardvorm voor supplementen die ook in de natuur voorkomt.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Vitaily?

Vitaily ondersteunt het afweer, immuunsysteem, energie, gezichtsvermogen(zicht), skelet en tanden, spieren, hormonen, huid, bloed, hart en vaatstelsel, hersenen, zenuwstelsel, mentale staat en schildklier.

Vitaily is nu nog duurzamer!

De supplementen zijn verpakt in een duurzaam dagzakje. De zakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar folie, wat betekent dat je het zakje kunt weggooien in de groene GFT-bak. Daarnaast wordt voor elke maanddoos een boom gepland. Dit doet Vitaily in samenwerking met het Eden Reforestation Project. Op deze manier wordt niet alleen de gebruiker, maar ook de wereld vitaler. Sinds 2021 is Vitaily nog duurzamer geworden. In plaats van visolie zit er nu algenolie in, plus extra vitamine B12 en zink om vermoeidheid tegen te gaan.

Mijn persoonlijke ervaringen met Vitaily.

In november 2020 ontdekte ik Vitaily. Ik werd aangetrokken door het gemak en was nieuwsgierig naar de werking van de supplementen. Daarom ben ik destijds begonnen met een maandpakket. Al snel kon ik genieten van de vele voordelen.

Ik slikte al lange tijd veel verschillende supplementen. Hierbij irriteerde ik mij aan alle verschillende potjes, het elke week klaarzetten van mijn pillendoosje en het bijna elke week naar de winkel moeten voor nieuwe voorraad (pff, die kosten). Vitaily bespaart mij deze frustratie en moeite. Daarnaast ontdekte ik dat mijn natuurlijke nagels een stuk sterker werden en hand ik minder last van mijn spieren. Dit heeft mij overgehaald om te starten met een jaarabonnement. Nog steeds ben ik erg blij met mijn besluit.

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Vult de voedingsstoffen aan
  • Hoge kwaliteit ingrediënten
  • Makkelijk in gebruik door verpakkingen per dagdosering
  • Ondersteunt vitale functies van je lichaam
  • Samengesteld door de expres van OERsterk
  • Lage prijs door verkoop zonder tussenpersoon
  • Verpakt in biologisch afspreekbaar biofolie
  • Voor iedere maand doos plant Vitaily een boom

Test Vitaily met korting!

Nieuwsgierig geworden naar de werking van Vitaily? Maak gebruik van mijn unieke kortingscode: ‘RIGTSJE’ en ontvang €7,50 korting op je eerste bestelling. Keuze uit een maand- of kwartaalpakket.

Daarnaast ontvang je ook het digitale boek ‘ Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen? (t.w.v. €9,95) gratis wanneer je vandaag besteld.

Waar wacht je nog op? Bestel HIER je Vitaily pakket (affiliate link)!

Bron: Vitaily – Alle vitamines en supplementen in een zakje, https://vitaily.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven